Háttér
Hírek
Cikkek


 • Vezető politikusok kérnek kegyelmet az adócsaló focilegendának
  2014.03.08. [sportpolitika]
  Több vezető román politikus egyetért azzal, hogy Traian Basescu román államfő részesítse kegyelemben Gheorghe Popescu 115-szörös volt válogatott labdarúgót, akit adócsalás miatt három év és egy hónap börtönbüntetésre ítéltek a héten.
 • Megnyerte Ronaldo, oda az igazság!
  2014.01.15. [vélemény]
  A 2013-as év legjobb játékosának járó díj sorsa Novemberben eldőlni látszott. Ekkor Cristiano Ronaldo két kiemelkedő meccsen, örökre emlékezetes módon, négy gólt szerezve juttatta ki válogatottját a brazíliai világbajnokságra. Közismert, hogy ezek után két héttel meghosszabbították az aranylabda szavazást… Sőt a kegyes FIFA arra is lehetőséget biztosított azok számára, akik addig már leadták voksukat, hogy újra szavazhassanak, immár a két pótselejtező eseményeit is figyelembe véve… Vajon kinek is kedvezett ez a lépés?
 • Sportsikerek 2013-ban
  2013.12.31. [más]
  Az év utolsó napján mi is elkészítjük a számvetést és felidézzük az év legnagyobb sportsikereit, különös figyelmet szentelve a magyar és román teljesítményekre.
 • Ők az év legjobb magyar sportolói
  2013.12.12. [más]
  A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 47 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
 • Közvitán vettek részt a magyar sportklubok vezetői
  2013.11.29. [sportpolitika]
  A sportklubok támogatási szabályzatának módosítása kapcsán, szerdán a kolozsvári Polgármesteri Hivatal üvegtermében közvitára hívták a sportklubok vezetőit.
 • Utánpótlás: a szülőkre is nevelés szorul
  2013.11.21. [más]
  Az utánpótlás egyre nagyobb hangsúlyt kap az elit labdarúgásban. Románia pótselejtezős búcsúja sok kérdést vet fel, többek között az ütőképes utánpótlás-nevelés hiányát is.
 • Négy nap focitörténelem a Kaszinóban
  2013.11.18. [más]
  Megnyitották Kolozsváron a román-magyar válogatott labdarúgó-mérkőzések történelmét bemutató kiállítást. A sétatéri Kaszinóban, november 19–22., kedd és péntek között látogatható tárlatot a labdarúgás hátterével foglalkozó szakmai beszélgetések kísérik.
 • Több mint egy felkészülési torna – a „Hockey Rocks” margójára
  2013.08.19. [vélemény]
  Ahhoz képest, hogy csak egy ártatlan felkészülési torna volt, az elmúlt hétvégi brassói jégkorongkupa tartogatott egy-két pikánsabb momentumot is, főként az utolsó játéknapra. Szemeteskosár repült a jégre, és természetesen nem maradhattak el a kisebb bokszmeccsek sem.
 • 75 éve született az öttusa magyar titánja
  2013.08.16. [más]
  Irodalmi alkotásokkal doppingolt, kedvencei közé tartozott Tolsztoj és Dosztojevszkij, a célzóvízhez pedig egy idő után nem szívesen nyúlt. Balczó András, az öttusasport kiválósága csütörtökön ünnepelte 75. születésnapját. Egykori sporttársai, barátai köszöntötték, és ő hozta is szokásos formáját.
 • Mihály Árpád: Büszke vagyok az erdélyi szurkolókra
  2013.04.18. [interjúk]
  Szerda este Magyarország történelme során először, óriási meglepetésre 2–1-re legyőzte Kazahsztánt a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon. Az első gólt a Csíkszeredában nevelkedett Mihály Árpád szerezte. Vele beszélgettünk a mérkőzés után.

« Előző1234567 ... 21Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas