Diáksport
Cikkek


 • DRIBLI családi nap Torndaszentlászlón
  2014.05.20. [diákrendezvények]
  A Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub pénteken, május 23-án Tordaszentlászlón tartja évzáró családi napját. A rendezvényen a focisuli összes diákja megmutathatja magát, az óvodásoktól a nagyobbakig, de a szülők számára is rendeznek mérkőzést.
 • Sikereses tornával zárult az Erdély Kupa
  2013.12.03. [diákrendezvények]
  A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium lány- és a csíkszeredai Márton Áron Gimnázium fiúcsapata bizonyult a legjobbnak az Erdély Kupa keretén belül megszervezett IX. Országos Középiskolás Kosárlabda Tornán. A torna legjobb játékosai is a győztes csapatokból kerültek ki: Dézsi Kata a Tamási Áron Gimnázium, Veres Alpár pedig a Márton Áron Gimnázium tanulója.
 • IX. Országos Középiskolás Kosárlabda Torna
  2013.11.29. [diákrendezvények]
  Nyolc megye, 11 iskolájának, 16 csapatával hétvégén Csíkszeredában kerül megrendezésre a IX. Országos Középiskolás Kosárlabda Torna. Itt a teljes program.
 • IX. Országos Középiskolás Kosárlabda Torna
  2013.11.12. [diákrendezvények]
 • Nagy Sportágválasztó
  2013.10.08. [diákrendezvények]
  Október 11-én és 12-én, több mint 20 kipróbálható sportág és azok neves képviselőinek részvételével a kolozsvári Iuliu Hațieganu Sportparkban rendezik a Nagy Sportágválasztót.
 • Indul a Carpathian Gladiator, első futam a Gyilkos-tónál
  2013.09.23. [tömegsport]
  Kihívás, bátorság, versenyszellem, erő, kitartás és küzdelem, küzdelem, küzdelem – egy nem mindennapi versenysorozat indul szeptember 28-án, a mindennapi emberek számára. A verseny első szakasza a Gyilkos-tónál kerül megszervezésre, a benevezési korhatár14 és 71 év között mozog. Nőket és férfiakat egyaránt várnak a szervezők, akár egyénileg, de csapatban is.
 • Sport a Kolozsvári Magyar Napokon
  2013.08.20. [tömegsport]
  A Kolozsvári Magyar Napokon a koncertek, kiállítások és filmvetítések mellett sportbarátoknak szóló programok is gazdagítják a kínálatot.
 • Emlékezés és örömfoci augusztus 3-án
  2013.07.31. [tömegsport]
  A gyergyószentmiklósi Jövő FC szervezésében 2013 augusztus 3-án rendezik a Gyergyói Foci Ünnepnapját. Alább az esemény meghívója és a teljes program.
 • Kolozsvári Hegynapok
  2013.06.05. [tömegsport]
  A hegyi szabadidős tevékenységek és sportok iránt érdeklődőket, valamint a hegyeket szerető embereket várnak a Kolozsvári Hegynapok programjaira a hétvégén.
 • Tájfutás mindenkinek
  2013.04.25. [tömegsport]
  Szülők és gyerekek egyaránt részt vehetnek a Tájfutás mindenkinek elnevezésű versenyen, amelyet április 27-én, szombaton rendeznek Kolozsváron.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas