Olimpia
Hírek
Cikkek


 • Nagyságrendekkel nő a síszövetség támogatása
  2014.02.26. [olimpia]
  Miklós Edit olimpiai eredményeinek köszönhetően nagyságrendekkel nő a Magyar Sí Szövetség állami támogatása.
 • Bach: Oroszország minden ígéretét teljesítette
  2014.02.23. [olimpia]
  Vasárnap este hivatalosan véget ért a XXII. téli olimpia Szocsiban.
 • Acélvédekezés, szép gólok – Kanada az olimpiai bajnok
  2014.02.23. [olimpia]
  Sidney Crosby a döntőre tartogatta első gólját, Carey Price-on ezúttal sem jutott túl korong, a kanadai hokisok pedig magabiztos játékkal győzték le a svédeket. Végeredmény: 0–3.
 • Alexandru Barbu előkelő helyezése Szocsiban
  2014.02.22. [olimpia]
  A kiváló 21. helyen végzett Alexandru Barbu a férfi alpesi sízők műlesikló versenyén a szocsi téli olimpia utolsó előtti napján. Gyorskorcsolyában csapatban is a hollandok a legjobbak, Björgen immár hatszoros olimpiai bajnok.
 • Jégkorong: Kaptak egy ötöst az amerikaiak
  2014.02.22. [olimpia]
  Finnország csapata leiskolázta tengerentúli ellenfelét a bronzmérkőzésen. Gólnélküli első harmad után a skandinávok egy perc alatt kétszer is meglepték az amerikai védelmet, majd a záró játékrészben kiütötték az egyre feszültebben játszó ellenfelet.
 • Kanada vagy Svédország? – a téli olimpia nagy kérdése
  2014.02.22. [olimpia]
  Egy-egy gól döntött a kanadai, illetve a svéd hokiválogatott javára az olimpiai elődöntőben. A pénteken alulmaradt Finnország és Egyesült Államok bronzcsatája ma délután 17 órakor kezdődik. Döntő: vasárnap, 14:00-tól.
 • Szbornaja kilőve
  2014.02.20. [olimpia]
  Két skandináv és két észak-amerikai válogatott maradt versenyben az olimpiai hokielsőségért. Már a negyeddöntőben kapituláltak a házigazda oroszok, de a csehek számára is befejeződött a torna. Ez történt szerdán.
 • Björndalen minden idők legeredményesebb téli olimpikonja
  2014.02.19. [olimpia]
  A norvég Ole Einar Björndalen 13. olimpiai érmét szerezte meg a sílövő vegyes váltó tagjaként, ezzel a téli olimpiákat tekintve a legeredményesebb sportoló lett. Ted Ligety óriási magabiztossággal nyerte az alpesi sízők óriás-műlesikló versenyét.
 • Csehül járt szlovákok
  2014.02.19. [olimpia]
  Lemorzsolódott az első négy csapat az olimpiai jégkorongtorna mezőnyéből. Szlovákia mellett a norvégok, Ausztria és kisebb meglepetésre a svájciak is befejezték menetelésüket.
 • Magyar pontszerzés rövid pályás gyorskorcsolyában
  2014.02.18. [olimpia]
  A hatodik, pontszerző helyen végzett a magyar női rövid pályás gyorskorcsolya váltó 3000 méteren a szocsi olimpia keddi versenynapján. Miklós Edit 34. lett óriás-műlesiklásban, míg a férfi sílövők tömegrajtos versenyén célfotó döntött.

« Előző1234567 ... 69Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas