Téli sportok
Hírek
Cikkek


 • Magyar Sport Napja: Miklós Edit is a kitüntetettek között
  2014.05.06. [alpesi sí]
  Többek között Erdei Zsolt, profi ökölvívó világbajnok és Miklós Edit, a szocsi téli olimpia hetedik helyezett sízője vehetett át elismerést a Magyar Sport Napja alkalmából hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumában.
 • Miklós Edit ötödik Crans Montanában
  2014.03.02. [alpesi sí]
  Miklós Edit szenzációs teljesítményt nyújtva az ötödik helyen végzett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklóversenyén, a svájci Crans Montanában.
 • Nem kapott magyar ajánlatot a csíki lány
  2014.02.14. [gyorskorcsolya]
  Az elmúlt napokban több téves információ jelent meg a Csíkszeredai Sportklub rövidpályás gyorskorcsolyázójával, Balázs Tündével kapcsolatosan, miszerint a 19 esztendős sportoló az elkövetkezendő időben Magyarországnak fog versenyezni. Ezzel kapcsolatosan a Csíkszeredai Sportklub az alábbi közleményt adja ki.
 • Höfl-Riesch nyerte a cortinai lesiklást, Miklós 18.
  2014.01.24. [alpesi sí]
  A kétszeres olimpiai bajnok német Maria Höfl-Riesch nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d’Ampezzóban rendezett pénteki lesikló-versenyét, amelyen Miklós Edit 18. lett.
 • Tófalvi Éva újra a román ötkarikás csapat élén
  2014.01.20. [biatlon]
  Salt Lake City és Vancouver után Szocsiban is Tófalvi Éva lesz a román küldöttség zászlóvivője a megnyitóünnepségen. A csíkszeredai sílövő pályafutása ötödik olimpiájára készül, ami egyben azt is jelenti, hogy Ferencz Réka lemarad a 22. téli ötkarikás játékokról.
 • Wellinger beérett Wislában
  2014.01.17. [síugrás]
  Német siker született a síugró világkupa wislai állomásán. A fiatal Andreas Wellinger élete első sikerét aratta a felnőttek között. Második helyen Kamil Stoch végzett, aki összekapta magát és növelte előnyét az összetettben, az őt veszélyesen megközelítő Gregor Schlierenzauerrel szemben. Harmadik helyen Michael Hayböck végzett, ebből is kitűnik, hogy az osztrákok bővelkednek az olyan ugrókban, akik meglepetést tudnak okozni.
 • Kelemen Zoltán 14. helyről várja a kűrt
  2014.01.17. [műkorcsolya]
  A címvédő Javier Fernandez hibátlan produkciójával magasra tette a mércét a SYMA Csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság férfi versenyének csütörtöki rövidprogramjában. A csíkszeredai Kelemen Zoltán a 14. helyen áll. Olasz párosé az első arany.
 • Szlovén öröm Tauplitzban
  2014.01.13. [síugrás]
  Vasárnap rendezték a második tauplitz-i versenyt a síugró világkupában. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg, akinek ez volt az első világkupa győzelme. Gregor Schlierenzauer igazolva jó formáját, második lett, míg a dobogó legalsó fokára a szombati győztes, Kaszai Noriaki állhatott fel.
 • Meghajolt a mezőny Kaszai klasszisa előtt
  2014.01.12. [síugrás]
  Újabb szenzáció a síugrás világában! Kaszai Noriaki nyerte a tauplitzi sírepülő versenyt. A japánok legendája, aki a fél mezőny apja lehetne, a szlován Peter Prevc-et előzte meg. Harmadik helyen, a formáját visszanyerni látszó osztrák, Gregor Schlierenzauer végzett.
 • Thomas Diethart megcsinálta!
  2014.01.07. [síugrás]
  Tovább folytatódott az utóbbi évek osztrák fölénye a Négysáncversenyen. Az idei viadalt Thomas Diethart nyerte meg, ezzel sorozatban a hatodik évben is ausztriai ugró végzett az élen. Alexander Pointner kétszeresen örülhet, hiszen a második helyet is az egyik tanítványa, Thomas Morgenstern szerezte meg. Simon Ammann végül harmadik helyen zárta utolsó Négysáncversenyét.

« Előző1234567 ... 21Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas