Hírek
Cikkek


 • Világbajnok a magyar férfi párbajtőrcsapat
  2013.08.12. [ vívás ]
  A döntőben az ukrán válogatottat legyőzve, aranyérmet szerzett a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Szényi Péter összeállítású magyar férfi párbajtőrcsapat a budapesti vívó-világbajnokságon.
 • Ezüstérmet nyert a román férfi kardcsapat
  2013.08.11. [ vívás ]
  A román küldöttség második érmét szerezte a férfi kardcsapat a budapesti vívó-világbajnokság szombati versenynapján. Az aranyat az oroszok nyerték, a női törőzők csapatversenyében pedig az olaszok diadalmaskodtak.
 • Magyar ezüst a kerekesszékes tőrözők versenyében
  2013.08.10. [ vívás ]
  Osváth Richárd ezüstérmet szerzett a budapesti vívó-világbajnokságon a kerekesszékes tőrözők versenyében. A Szatmárnémetiben született vívó ezzel a magyar csapat eddigi legfényesebb érmét szerezte a vb-n.
 • Észt aranyérmek a párbajtőrözők versenyében
  2013.08.09. [ vívás ]
  Csütörtökön a párbajtőrözők egyéni versenyeit rendezték a budapesti vívó-világbajnokságon. Szász Emese aranytussal kapott ki az elődöntőben és bronzérmet szerzett, az aranyérmeket észt sportolók nyerték.
 • Szilágyi és Dolniceanu bronzérmes, orosz és olasz arany az első napon
  2013.08.07. [ vívás ]
  Bronzérmet szerzett a budapesti vívó-világbajnokság férfi kard versenyében Szilágyi Áron és Tiberiu Dolniceanu. Az első éremosztó napon orosz és olasz aranyérem született.
 • En garde: Budapesten a világ legjobb vívói
  2013.08.05. [ vívás ]
  A férfi kardozók egyéni küzdelmeinek selejtezőjével hétfőn kezdetét vette a budapesti vívó-világbajnokság. A magyar főváros negyedik alkalommal látja vendégül a világ legjobb vívóit.
 • Vívó-vb: Mihai Covaliu 1 éremmel is beérné
  2013.08.01. [ vívás ]
  Szerény célkitűzést fogalmazott meg Mihai Covaliu, a Román Vívószövetség fiatal elnöke néhány nappal a budapesti világbajnokság rajtja előtt. A sportvezető egyetlen éremmel is elégedett lenne.
 • A zárónapra is jutott érem
  2013.06.22. [ vívás ]
  A zágrábi vívó Európa-bajnokság zárónapjára is jutott magyar és román érem. A kontinensbajnokság után a küldöttségek folytathatják a felkészülést az augusztusi, budapesti világbajnokságra.
 • Brânză és Dolniceanu aranyérme
  2013.06.20. [ vívás ]
  Az eddig érem nélkül álló román küldöttség szerdán két aranyérmet nyert a zágrábi vívó Európa-bajnokságon, Ana Maria Brânză párbajtőrben, Tiberiu Dolniceanu kardban állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Szász Emese bronzérmes lett.
 • Csapatérmek a vívó Eb-n
  2013.06.19. [ vívás ]
  A magyar női tőrcsapat bronzérmet, a férfi párbajtőrcsapat pedig ezüstérmet szerzett a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság harmadik napján. A románok egyelőre érem nélkül állnak.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas