Hírek
Cikkek


 • Novák Károly Eduárd: „Olcsó és sikertelen próbálkozásról van szó”
  2013.11.16. [ kerékpár ]
  Az alábbiakban Novák Károly Eduárd, a Román Kerékpáros Szövetség elnökének hivatalos közleményét publikáljuk. Ahogy arról a napokban beszámoltunk, Novákot felfüggesztette posztjából a sportági szövetség vezetőtanácsa.
 • Zűrzavar a kerékpáros szövetségnél – veszélyben Novák posztja
  2013.11.13. [ kerékpár ]
  Novák Károly Eduárdot menesztették a Román Kerékpáros Szövetség éléről, de a székelyföldi paralimpikon szerint a keddi gyűlést jogtalanul hívta össze az őt bojkottáló csoport. A sportvezető felszólította az ifjúsági és sportminisztérium illetékeseit, hogy foglaljanak állást az ügyben.
 • Szünnap a Vueltán
  2013.09.03. [ kerékpár ]
  Az idei Vuelta is izgalmasnak ígérkezett, mivel olyan kerékpárosok vannak a mezőnyben, mint a Giro D’Italia 2013-as nyertese, valamint a 2010-es győztes Vincenzo Nibali, a 2012-es győztes Alejandro Valverde, vagy akár a Tour de France 3. helyezettje, Joaquin „Purito” Rodriguez.
 • Novák Ede meghódította Kanadát is
  2013.09.03. [ kerékpár ]
  Világbajnoki elsőséggel végződött Novák Károly Eduárd számára mindkét szám, amelyen rajthoz állt a kanadai parakerékpáros-világbajnokságon. Elmondása szerint nem számított arra, hogy az időfutam után a mezőnyversenyt is megnyeri. Teljesítményét a sportminiszter is méltatta.
 • Sikeres vb-címvédés Nováktól
  2013.08.31. [ kerékpár ]
  Novák Károly Eduárd aranyérmet nyert a fogyatékkal versenyzők országúti kerékpáros-világbajnokságán, amely a napokban a kanadai Baie-Comeau városában zajlik. A C4-es időfutamban a cseh Jiri Jezek lett a második.
 • Georgi Petrov Georgiev nyerte a 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyt
  2013.08.11. [ kerékpár ]
  A török Brisaspor bolgár kerekese, Georgi Petrov Georgiev nyerte a 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyt, miután a szombat esti félszakaszon meg tudta őrizni hét másodperces előnyét Vitaliy Popkovval (ISD Continental Team) szemben, a harmadik helyet Evrard Laurent (Wallonie–Bruxelles) szerezte meg.
 • Bolgár szakaszgyőzelem
  2013.08.10. [ kerékpár ]
  A török Brisasport bolgár kerekese, Georgi Petrov Georgiev nyerte a 7. Székelyföld Kerékpáros Körverseny királyetapjának is nevezett második szakaszát. A második helyen a Kolls kerekese, Vitaliy Buts ért célba, aki megőrizte vezető helyét az összetettben, igaz, a pénteki győztessel azonos idővel áll az élen.
 • Ukrán siker a nyitányon
  2013.08.09. [ kerékpár ]
  A Kolss Cycling Team ukrán kerekese, Vitaliy Buts nyerte a 7. Székelyföld Kerékpáros Körverseny első szakaszát, megelőzve a Tusnad Cycling Team szerb légiósát, Ivan Stevicet és a Wallonie Brüsszel belga sportolóját, Demoitie Antoine-t. A mezőny a 182 kilométeres szakaszt 43,39 kilométer/órás átlagsebességgel teljesítette.
 • Rajtol a 7. Székelyföld Kerékpáros Körverseny
  2013.08.07. [ kerékpár ]
  Az előző évhez viszonyítva kevesebb csapat nevezett és a teljesítendő szakaszok száma is kisebb a csütörtökön keződő Székelyföld Kerélypáros Körversenyen, amely az idén a hetedik kiírásához érkezett.
 • Cristopher Froome nyerte a centenáriumi Tour de France-t
  2013.07.22. [ kerékpár ]
  A SKY brit versenyzője, Cristopher Froome nagy esélyesként vágott neki a Tournak. Mind a fogadóirodák, mind az idei formája ezúttal is a csúcsra juttatta a kerékpárost a legrangosabb versenyen. Három fárasztó hét és több mint 3000 kilométer tekerés után Froome a legendás Champs-Élysées-n is magára húzhatta a legjobbnak járó sárga trikót.
« Előző1234567 ... 17Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas