Hírek
Cikkek


 • Olaszországé az aranyérem a Futsal Eb-n
  2014.02.09. [ teremfutball ]
  A Belgiumban rendezett teremfutball Európa-bajnokságon Olaszország válogatottja bizonyult a legjobbnak. Az olaszok a döntőben 3-1-re verték az orosz válogatottat, amely pár nappal ezelőtt tenisz eredménnyel (6-0) búcsúztatta a románokat.
 • Szett és meccs: véget ért a román futsal-válogatott Eb-je
  2014.02.04. [ teremfutball ]
  A brazilokkal teletűzdelt orosz csapat leiskolázta (6:0) Románia válogatottját a belgiumi teremfoci-Eb negyeddöntőjében. Korábban, egy jóval szorosabb meccsen a portugálok harcolták ki a továbbjutást Ukrajnával szemben.
 • Futsal-Eb: negyeddöntős a román csapat
  2014.01.31. [ teremfutball ]
  Bár második csoportmérkőzését elveszítette, a román futsal-válogatott továbbjutott a belgiumi Európa-bajnokság következő fázisába. A csütörtök esti találkozót egy góllal nyerték az ukránok.
 • Villámrajt a teremfoci-Eb-n: belgákat keserítettek a románok
  2014.01.29. [ teremfutball ]
  A román válogatott kiváló eredménnyel nyitott a belgiumi rendezésű futsal-Európa-bajnokságon. Nelu Stancea játékosai 6:1-re ütötték ki a házigazdákat, és a román gólok közül egy Vlad Iancunak, az Autobergamo Fiat Déva kapusának is jutott.
 • Kinőtte magát a Háromszék Kupa
  2013.02.27. [ teremfutball ]
  Teltház, fergeteges hangulat, sportszerű csapatok, és 52 színvonalas mérkőzés jellemezte a hétvégén Sepsiszentgyörgyön megrendezett 2. Háromszék Kupát, amelyre már nem csak Kovászna megyéből érkeztek csapatok, a kupát mégis otthon tartották.
 • Futsalra fel!
  2012.11.02. [ teremfutball ]
  Már csak egy nap van hátra a Sepsiszentgyörgyi Országos Egyetemista Futsaltorna kezdetéig. Kész a program, megvannak a csapatok, péntek este pedig bulival indítanak a játékosok.
 • Rekordmennyiségű helyzetet hagyott ki Kolozsvár
  2012.10.21. [ teremfutball ]
  Úgy kapott ki 9-4-re a Kolozsvári Clujana a Galaci United-tól a román futsal élvonal hatodik fordulójában vasárnap délután, hogy végigtámadta a mérkőzést, azonban kevés sikerrel.
 • Elbukott a listavezető Galacon
  2012.10.17. [ teremfutball ]
  Egyszerre veszítette el veretlenségét és vezető pozícióját a táblázaton a Székelyudvarhelyi SK, miután sima 5-1-es vereséget szenvedett a Galacon a román teremlabdarúgó élvonal ötödik fordulójában. A Sepsi FC is hibázott, Marosvásárhely viszont nem.
 • Már majdnem teljes a mezőny az egyetemista futsaltornán
  2012.10.13. [ teremfutball ]
  Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Sepsiszentgyörgyön az Országos Egyetemista Futsaltorna, ahol többnyire Erdélyből, de Bukarestből és a határón túlról is érkeznek magyar csapatok. Még lehet jelentkezni.
 • A hazaiak akarata érvényesült Kolozsváron
  2012.10.09. [ teremfutball ]
  Gólgazdag mérkőzésen kapott ki a Kézdivásárhelyi KSE Kolozsváron a román futsal bajnokság negyedik fordulójában. A vendégek sokáig vezettek, azonban a védelem befuccsolt a második félidőben.
« Előző1234567 ... 16Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas