Hírek
Cikkek


 • A Juventusé a Scudetto
  2014.05.06. [ focivilág ]
  A Serie A 36. fordulóját követően matematikailag is bebiztosította bajnoki címet a Juventus. Az AS Roma bukását kihasználva Antonio Conte csapata hazai pályán legyőzte az Atalantát és két fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pontra növelte előnyét a fővárosiakkal szemben.
 • Kikapott a Schalke, oda az ezüst
  2014.04.28. [ focivilág ]
  A Bundesliga 32. fordulója után eldőlni látszik az ezüstéremért folyó harc kimenetele. Habár a Dortmund botlott, mégis távolodni tudott nagy riválisától, a Schalkétól, amely vereséggel zárta a hétvégét.A Bayern két ellentétes félidőt követően kiütötte a Werdert, a Freiburg pedig bravúros ponttal menekül.
 • A Stuttgart besegített a Dortmundnak
  2014.04.20. [ focivilág ]
  A német labdarúgó bajnokság 31. fordulójának legnagyobb nyertese a Borussia Dortmund. A darazsak hat pontos előnnyel várják a hátralévő három fordulót. A sárga-feketéken kívül a Freiburg hívei is fellégezhetnek talán, miután csapatuk értékes három ponttal gazdagodott. A Leverkusen és a Wolfsburg győzni tudott, így továbbra is nyílt, a negyedik helyért folyó harc.
 • Tovább menetel a Juventus
  2014.04.15. [ focivilág ]
  Nagy léptekkel közeledik a Juventus labdarúgócsapata egy újabb, sorozatban harmadik Scudetto megszerzéséhez. Az olasz Serie A 33. fordulóját követően a fekete-fehérek előnye nyolc pontos a második AS Romaval szemben.
 • Őrizetbe vették Dumitru Dragomirt
  2014.04.08. [ focivilág ]
  Őrizetbe vették Dumitru Dragomirt, a Román Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nemrég leváltott elnökét, aki ellen sikkasztás, adócsalás és pénzmosás gyanújával indított bűnvádi eljárást hétfőn a bukaresti ügyészség.
 • Derbi győzelemmel menekül a Braunschweig
  2014.04.06. [ focivilág ]
  A Bundesliga 29. fordulójának vasárnapi játéknapján játszották a német futball egyik leghevesebb rangadóját, az Eintracht Braunschweig-Hannover összecsapást. A hangulat most is fantasztikus volt, és az őszi meccsel ellentétben, most a gólokkal sem maradtak adósak a csapatok. A másik mai mérkőzésen a Hertha döntetlenre végzett a Hoffenheim ellen.
 • A Bayern elvérzett az Augsburg ellen, oda a veretlenség!
  2014.04.06. [ focivilág ]
  A Bundesliga 29. fordulójában az FC Augsburg olyan dolgot vitt véghez, amelyhez hasonló bravúrt másfél éve nem hajtott végre Bundesliga csapat: legyőzte a Bayern Münchent. A második helyért folyó küzdelemben a Dortmund került lépéselőnybe, miután a Schalke botlott. Alexandru Maxim góllal járult hozzá a Stuttgart fontos győzelméhez, mellyel csapata egyelőre elkerült a kiesőzónából.
 • Újra a szakadék szélén a Hamburg
  2014.03.31. [ focivilág ]
  Ádáz harc zajlik a kiesés elkerüléséért, a német labdarúgó bajnokság első osztályában. A 28. forduló vasárnapi játéknapján pedig ismét a veszélyzónába került a patinás Hamburger SV. Az északiak a Mönchengladbach otthonában szenvedtek vereséget. A másik összecsapás a Werder Bremen győzelmét hozta. A zöldek távolodnak a kiesőzónától.
 • A Juventus másodszor kapott ki a bajnokságban
  2014.03.31. [ focivilág ]
  Az olasz bajnokságban 22 mérkőzés után szenvedett vereséget a Juventus:a 31. fordulót követően Nápolyban szakadt meg a torinóiak elképesztő menetelése. Az éllovas botlását kihasználta a második Roma, amely a Sassuolo elleni győzelemmell 11 pontra zárkózott.
 • Reus mesterhármassal hangolt a Real ellen
  2014.03.30. [ focivilág ]
  A leglényegesebb kérdés, a bajnoki cím ugyan kedden végleg eldőlt, de a Bundesliga idei izgalmai korántsem értek véget. A hátralevő fordulók legizgalmasabb harcának a második helyért folytatott versenyfutás ígérkezik, a két Ruhr vidéki rivális, a Schalke és a Dortmund között. A két gárda kedden egymással meccselt, de akkor nem tudtak dűlőre jutni. A jelek szerint a végletekig kiélezett harcnak lehetünk szemtanúi, mert a mostani fordulóban mindkét csapat győzni tudott.
« Előző1234567 ... 139Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas