Cikkek


 • Megnyerte Ronaldo, oda az igazság!
  2014.01.15. [ vélemény ]
  A 2013-as év legjobb játékosának járó díj sorsa Novemberben eldőlni látszott. Ekkor Cristiano Ronaldo két kiemelkedő meccsen, örökre emlékezetes módon, négy gólt szerezve juttatta ki válogatottját a brazíliai világbajnokságra. Közismert, hogy ezek után két héttel meghosszabbították az aranylabda szavazást… Sőt a kegyes FIFA arra is lehetőséget biztosított azok számára, akik addig már leadták voksukat, hogy újra szavazhassanak, immár a két pótselejtező eseményeit is figyelembe véve… Vajon kinek is kedvezett ez a lépés?
 • Több mint egy felkészülési torna – a „Hockey Rocks” margójára
  2013.08.19. [ vélemény ]
  Ahhoz képest, hogy csak egy ártatlan felkészülési torna volt, az elmúlt hétvégi brassói jégkorongkupa tartogatott egy-két pikánsabb momentumot is, főként az utolsó játéknapra. Szemeteskosár repült a jégre, és természetesen nem maradhattak el a kisebb bokszmeccsek sem.
 • Morris, a mi szívünk is vérzik
  2012.11.08. [ vélemény ]
  Tyler Morris hivatalos kezdődobással búcsúzik el ma este a kolozsvári kosárdrukkerektől és klubjától, ahol csak Golden Boynak becézik. Az amerikai irányítónak a parketten lenne a helye, térdsérülése azonban kettévágta a karrierjét.
 • Szép volt fiúk?
  2012.04.24. [ vélemény ]

  Nem estünk hasra a román hokiválogatott lengyelországi produkciójától, de legalább a minimális elvárást, a bennmaradást teljesítették a fiúk. Hiányoztak a vezéregyéniségek és egy magabiztos kapus. Nézzünk bizakodva a jövőbe?

 • 2011 legbrutálisabb góljai – ahogy mi láttuk
  2011.11.23. [ vélemény ]

  Kezeket fel azok, akiket csalódás ért a Puskás-díj jelöltjeinek láttán. Kedves olvasóink, nincsenek egyedül, mi is keserű szájízzel maradtunk a gólok után, így most bemutatjuk, milyen találatok maradtak ki a FIFA listájából.

 • The land of choice
  2011.09.29. [ vélemény ]

  Ilyen is csak nálunk történhet. A bukaresti maraton szervezői kénytelenek útvonalat módosítani, mivel két héttel a rajt előtt derítette ki a rendőrség, hogy a verseny és a NATO tagországok parlamenti közgyűlésének útvonala fedi egymást.

 • Ne, Laci, ne tedd!
  2010.11.22. [ vélemény ]

  Olvasom, hogy van esély arra, hogy Bölöni László a Steaua edzője legyen. A hír hallatán legyintenék, ha csak a két bukaresti szenzációhajhász sportújság „biztos forrásból″ szerzett információiról lenne szó.

 • Olvasói vélemény: Kicsi foci, nagy pofa
  2010.11.12. [ vélemény ]

  Nem az a baj, hogy rosszul állunk a bajnokságban. Nem azért vagyok elkeseredve, hogy bajnoki mérkőzésen, hazai pályán elveszítettük a több, mint két éve tartott veretlenségünket... A csapat vezetőinek a viselkedése hagy keserű szájízzel.

 • A vereségekből tanulni kell...
  2010.01.27. [ vélemény ]

  A Sportclub a hétvégén 4. helyen végzett a Mol-liga négyes döntőjében, ez az eredmény nagyrészt az egyéni hibáknak tudható be. A sportoldal.ro stábja kint volt a helyszínen és tudósított a mérkőzésekről.

 • Ilyen nincs... és mégis van
  2010.01.26. [ vélemény ]

  Két nap alatt két mindent eldöntő találkozón kétszer kapott ki a magyar válogatott a cseh nemzeti csapattól.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas