Cikkek


 • Mihály Árpád: Büszke vagyok az erdélyi szurkolókra
  2013.04.18. [ interjúk ]
  Szerda este Magyarország történelme során először, óriási meglepetésre 2–1-re legyőzte Kazahsztánt a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon. Az első gólt a Csíkszeredában nevelkedett Mihály Árpád szerezte. Vele beszélgettünk a mérkőzés után.
 • „A Fradit visszautasítani nem szabad” – interjú Hodgyai Lászlóval
  2012.09.03. [ interjúk ]
  Nem hezitált. Összepakolt, stoppolt, és egy-kettőre Budapesten volt. Hodgyai Lászlót több mint egy hónapon át tesztelték a Ferencvárosnál, és a fiatal csíki csatár sikerrel vette az akadályokat. Egy cél lobog előtte: az NB1.
 • Lászlófy: Voltak bíztató jelek is
  2010.11.07. [ interjúk ]

  Nyolcadik alkalommal maradt alul szombaton az A-osztályos csíkszeredai kosárlabdacsapat a bajnokságban. A Marosvásárhelyen elveszített mérkőzés után a csapat edzője, Lászlófy Botond válaszolt kérdéseinkre.

 • Az udvarhelyi sikerkovácsot faggattuk
  2010.11.05. [ interjúk ]

  Álomszerűen kezdte Vlad Caba vezetőedző irányításával a kézilabda Nemzeti Ligát a Székelyudvarhelyi KC. A trénert, akit az Oltchim is szeretne a kispadján tudni, a ma esti fontos meccs előtt kérdeztük.

 • Duplainterjú a Győri ETO román lányaival
  2010.08.30. [ interjúk ]

  Ugyanazokat a kérdéseket intéztük Aurelia Brădeanuhoz, mint Simona Spiridonhoz. Az ETO-nál játszó román kézilabdás lányoktól többek között megtudtuk, hogy mindketten Görbicz Anitát tartják csapatuk legjobbjának.

 • Lászlófy Botond: Az élvonalba kerülés a cél
  2010.06.02. [ interjúk ]

  Sikeresen abszolválta a múlt hétvégén a Csíkszeredai ISK KK csapata a kosárlabda B-osztály rájátszásának elődöntő tornáját. A döntő torna előtt Lászlófy Botondot, a csíki csapat vezetőedzőjét kérdeztük.

 • Borító alatt a csíki sí története
  2010.04.14. [ interjúk ]

  A csíkszeredai alpesi sí történetének a feldolgozását tűzte ki céljául egy bátor vállalkozó, Pál-Pál Előd első könyve júliusban jelenik meg A Csíki Síiskola címmel. A szerző a sportoldal.ro-nak mesélt első ízben az alkotásáról.

 • Be szeretném bizonyítani, hogy a műkorcsolya Romániában létezik...
  2010.03.23. [ interjúk ]

  Az olimpiai játékok befejezése után szűk egy hónappal, a csíkszeredai Kelemen Zoltánt kérdeztük a Vancouverben szerzett élményekről, illetve tapasztalatokról. A 23 éves műkorcsolyás 29. helyen végzett a férfiak versenyében, ami nagyon nagy teljesítménynek számít.

 • Csíki Sör kupa:Mestermérlegek
  2009.08.31. [ interjúk ]

  Befejeződött a Csíki Sör kupa, a végén az edzőket kérdeztük. Mindenik csapat mestere hasznosnak tartotta a felkészülési tornát. 

 • Hornyák: nagyon foghíjas még a csapat
  2009.08.27. [ interjúk ]

  A Debrecenben rendezett Szabella Kupán igencsak formán kívül játszó Győri ETO csapatának átlövőjét, Hornyák Ágnest a csapat felkészüléséről kérdeztük. A kiváló védőjátékos sérülése miatt csupán a lelátóról szurkolhatott csapatának.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas