Hírek
Cikkek


 • Visszonulók a motorsportokban
  2012.11.14. [ más technikai sportok ]
  Kimi Räikkönen kapcsán 2012 elején a visszatérésről beszéltek a motosportok világában, az idény végefelé azonban egyre több szó esik a nagy visszavonulásokról. Stoner, Biaggi, Schumacher és Loeb a technikai sportok királyai és mindannyian visszavonulnak.
 • Látványos Off Road kupa Kolozsváron
  2009.08.05. [ más technikai sportok ]

  Augusztus 6-9. között kerül sor Kolozsváron nyolcadik alkalommal az Off Road kupára. Idén 3 osztályban plusz ATV kategóriában próbálhatják ki magukat a versenyzők.

 • Tóth Imre kilencedik Le Mans-ban
  2009.05.18. [ más technikai sportok ]

  Jorge Lorenzo nyert a király kategóriában a Francia-Nagydíjon, a negyedlitereseknél az olasz Marco Simoncelli, míg a 125 köbcentiseknél a hazaiak kedvence Julian Simon diadalmaskodott.

 • Véget ért a Rallye-cross bajnokság
  2008.11.16. [ más technikai sportok ]
  Utolsó, egyben döntő futamához érkezett a hazai, alig 5 éves rallye-cross bajnokság Marosvásárhelyen, a sportrepülőtér mögött kialakított murva-pályán a helyi ISECO Sport Klub szervezésében rendezték az idényzárót, melynek rajtjánál 36 pilóta jelentkezett.
 • Enduro-verseny Kisbányán
  2008.05.14. [ más technikai sportok ]

  Nagy fába vágta fejszéjét a nemrég alakult kolozsvári 2Race Sportklub: május 17-én és 18-án nemzetközi enduro-versenyt rendez. A 2Race kifogástalan eseménysorozattal kíván válaszolni a motorsport eme ágazatának viszonylag gyenge sajtóvisszhangjaira, és minőségi versenyekkel szeretné megszerezni magának a médiát.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas