Hírek
Cikkek


 • Wellinger beérett Wislában
  2014.01.17. [ síugrás ]
  Német siker született a síugró világkupa wislai állomásán. A fiatal Andreas Wellinger élete első sikerét aratta a felnőttek között. Második helyen Kamil Stoch végzett, aki összekapta magát és növelte előnyét az összetettben, az őt veszélyesen megközelítő Gregor Schlierenzauerrel szemben. Harmadik helyen Michael Hayböck végzett, ebből is kitűnik, hogy az osztrákok bővelkednek az olyan ugrókban, akik meglepetést tudnak okozni.
 • Szlovén öröm Tauplitzban
  2014.01.13. [ síugrás ]
  Vasárnap rendezték a második tauplitz-i versenyt a síugró világkupában. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg, akinek ez volt az első világkupa győzelme. Gregor Schlierenzauer igazolva jó formáját, második lett, míg a dobogó legalsó fokára a szombati győztes, Kaszai Noriaki állhatott fel.
 • Meghajolt a mezőny Kaszai klasszisa előtt
  2014.01.12. [ síugrás ]
  Újabb szenzáció a síugrás világában! Kaszai Noriaki nyerte a tauplitzi sírepülő versenyt. A japánok legendája, aki a fél mezőny apja lehetne, a szlován Peter Prevc-et előzte meg. Harmadik helyen, a formáját visszanyerni látszó osztrák, Gregor Schlierenzauer végzett.
 • Thomas Diethart megcsinálta!
  2014.01.07. [ síugrás ]
  Tovább folytatódott az utóbbi évek osztrák fölénye a Négysáncversenyen. Az idei viadalt Thomas Diethart nyerte meg, ezzel sorozatban a hatodik évben is ausztriai ugró végzett az élen. Alexander Pointner kétszeresen örülhet, hiszen a második helyet is az egyik tanítványa, Thomas Morgenstern szerezte meg. Simon Ammann végül harmadik helyen zárta utolsó Négysáncversenyét.
 • Meglepő finn győzelem a csonka versenyen
  2014.01.05. [ síugrás ]
  Tovább folytatódott a meglepetések sorozata az idei Négysáncversenyen. Az eddigi két győztes személye, kisebb-nagyobb mértékben, egyaránt meglepte a közvéleményt, és ez a tendencia Innsbruck után is folytatódott. A harmadik állomáson ugyanis a finn Annsi Koivuranta győzedelmeskedett, Simon Ammannt és Kamil Stochot megelőzve. Ez az eredmény talán az előző kettőnél is meglepőbb.
 • Thomas Diethart mindenkit lenyűgözött
  2014.01.02. [ síugrás ]
  A hagyományos újévi versennyel folytatódott a síugrók négysáncversenye Garmisch-Partenkirchenben. Thomas Diethart hallatlan magabiztossággal versenyzett és mindenkit magamögé utasított. Az első négysáncán induló osztrák az összetettben is átvette a vezetést. Második helyen, a bukása után nagyszerűen visszatérő, Thomas Morgenstern végzett, míg a harmadik helyre Simon Ammann ért oda.
 • Ammanné az első sánc
  2013.12.31. [ síugrás ]
  A svájci Simon Ammann diadalával ért véget a hagyományos négysáncverseny első állomása, a németországi Oberstdorfban. Anders Bardal négy pont lemaradással követi az Olimpia-specialistát az első verseny után. A legnagyobb esélyesek nem szerepeltek jól az első állomáson, mind Schlierenzauernek, mind Stochnak jelentős a hátránya az éllovassal szemben.
 • Stoch bejelentkezett a négysáncért
  2013.12.23. [ síugrás ]
  Elérkeztünk a Négysáncverseny előtti utolsó megmérettetéshez. A svájci Engelbergben nyílt utoljára esély éles körülmények között felkészülni a nagy presztízsű eseményre. Csakúgy, mint szombaton, vasárnap is két lengyel állhatott a dobogón, ezúttal Andreas Wellinger csípte el a második helyet. Kamil Stoch végzett az élen, míg a tegnapi győztes Ziobro ezúttal a dobogó harmadik fokára állhatott.
 • Ez az év a lengyeleké lehet
  2013.12.21. [ síugrás ]
  Immár hagyományosan Engelberg a Négysáncverseny előtti utolsó állomás a Síugró Világkupában. A nagysáncon lebonyolított szombati verseny, sosem látott lengyel fölényt hozott. Az első helyezett Jan Ziobro lett,honfitársa Kamil Stoch előtt. Továbbá az első hétben összesen négy lengyel ugró végzett.
 • Egyszer fent, egyszer lent: Morgenstern csúnyát bukott
  2013.12.15. [ síugrás ]
  A síugró világkupa a második Titisee-Neustadt-i versennyel folytatódott. A tegnapi győztes sajnálatos balesetet szenvedett, mentőhelikopter vitte el. A szombati versenyen is jól teljesítő Kamil Stoch végzett az első helyen, őt követte Simon Ammann és Noriaki Kasai.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas