Hírek
Cikkek


 • Talmácsi nem fejezte be a Brit Nagydíjat
  2010.06.21. [ gyorsasági motor ]

  Talmácsi Gábor jó kezdést követően fokozatosan esett vissza, és három körrel a vége előtt feladta a versenyt. A győzelmet a francia Jules Cluzel szerezte meg, megelőzve a svájci Thomas Lüthit.

   

   

 • Talmácsi jó rajtot követően csak hetedik lett
  2010.06.07. [ gyorsasági motor ]

  A Mugelloban megrendezett gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz-Nagydíj Moto2 kategóriájában Talmácsi Gábor a hetedik helyen zárta a viadalt. A győzelmet a Magyar versenyző csapattársa Andrea Iannone szerezte meg.

 • Talmácsi remekül versenyzett Le Mans-ban
  2010.05.23. [ gyorsasági motor ]

  A gyorsaságimotoros-világbajnokságon ezen a hétvégén került megrendezésre a Francia Nagydíj, a Moto 2-es kategóriában Talmácsi Gábor tizennégy helyet javítva ötödik helyen fejezte be a versenyt.

 • Kolozsvári motoros európai pályákon
  2010.05.11. [ gyorsasági motor ]

  A kolozsvári Zsigmond Zoltán 2006-ban kezdett el a gyorsaságimotorozásnak hódolni, majd 2009-ben Team33 néven csapatot alapított, amely részt vesz Románia nyílt gyorsaságimotoros bajnokságán, a RoSBK-n. Legutóbb a Slovakiaringen Zsigmond hatodik helyezést ért el, valamint a Team33 a dobogón is képviseltette magát az SSP kategóriában Bogdan Popovici révén.

 • Rossi győzött az idénynyitón
  2010.04.12. [ gyorsasági motor ]

  Valentino Rossi sikerével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíja a Moto GP kategóriában, míg a Moto2-eseknél a japán Soja Tomizava diadalmaskodott. Talmácsi Gábor a 9. helyen zárta a versenyt.

 • Rossi kilencedszer világbajnok
  2009.10.25. [ gyorsasági motor ]

  Taktikus versenyt követően végzett Rossi harmadik helyen a Malajziai-Nagydíjon, megszerezve ezzel pályafutása hetedik koronáját a királykategóriában.

 • Lorenzo győzött, Talmácsi tizennegyedik Indianapolisban
  2009.08.31. [ gyorsasági motor ]

  Jorge Lorenzo nyerte a gyorsasági motoros világbajnokság indianapolisi futamát, Talmácsi Gábor a tizennegyedik helyen végzett és két pontot szerzett. A 125-ös kategóriában a spanyol Pol Espargaro, míg a 250-eseknél Marco Simoncelli diadalmaskodott.

 • Talmácsi bemutatkozott a királykategóriában
  2009.06.14. [ gyorsasági motor ]

  Tizenhetedik helyen végzett Talmácsi Gábor a Katalán Nagydíjon, élete első Moto GP versenyén. A győzelmet nagy csatában Valentino Rossi szerezte meg csapattársa Jorge Lorenzo előtt.

 • Talmácsi a MotoGP-ben folytatja
  2009.06.12. [ gyorsasági motor ]

  Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja pályafutását.

 • Magyar érdekeltségű siker Mugellóban
  2009.06.01. [ gyorsasági motor ]

  A 250 köbcentis kategóriában az olasz Mattia Pasini (fotó) a Team Tóth versenyzője győzött, Moto GP-ben az ausztrál Casey Stoner diadalmaskodott, míg a 125-ösöknél a brit Bradley Smith szerezte meg a győzelmet.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas