Hírek
Cikkek


 • NFL: Péntek hajnalban indul a harc
  2013.09.05. [ nfl ]
  Hét hónapos szünet után péntek hajnalban kezdetét veszi a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) 2013-as bajnoksága.
 • Meskó Zoltánból véletlenül lett punter
  2012.04.13. [ nfl ]

  Focizás közben szerencsétlenül és egyben szerencsésen találta el a labdát – az összezúzott izzó Meskó Zoltán rúgókarrierjének kezdetét jelentette. A New England  Patriots temesvári származású játékosa Budapesten találkozott rajongóival.

 • Meskóék rájátszásának befellegzett
  2011.01.17. [ nfl ]

  A valamivel esélytelenebbnek tartott New York Jets kiejtette Meskó Zoltán csapatát, a New Englandet az NFL Keleti főcsoportjának elődöntőjében. A zöld-fehérek 28–21-re győztek riválisuk otthonában.

 • Temesvári magyar az NFL-sztárok között
  2010.04.29. [ nfl ]

  Meskó Zoltánt, aki családjával 12 éves korában emigrált Temesvárról az Egyesült Államokba, leigazolta a háromszoros Super Bowl-győztes New England Patriots csapata.

 • A Saints is készen áll a Super Bowlra
  2010.01.25. [ nfl ]

  Izgalmas csatában győzte le a New Orleans Saints a Minnesota Vikings együttesét az NFL Nemzeti főcsoportjának fináléjában, és harcolta ki a bejutást a nagydöntőbe. A Szentek ellenfele a XLIV. Super Bowl-on a New York Jetset megverő Indianapolis Colts lesz.

 • Super Bowl győztes a Pittsburgh
  2009.02.02. [ nfl ]

  Hétfő hajnalban drámai küzdelemben győzött a Pittsburgh Steelers az Arizona Cardinals ellen a Tampaban megrendezett XLIII. Super Bowl döntőjében.

 • Kohászok kontra Vörösbegyek
  2009.01.31. [ nfl ]

  Az acélos védelem vagy a fantáziadús támadójáték diadalmaskodik? - ez profi amerikai futball-liga (NFL) nagydöntőjének kérdése. Válasz vasárnap éjjel, a Tampa Bay-ben esedékes Super Bowl-on.

 • Megalázó vereségeket szenvedett a Dallas és a Tennessee
  2008.12.29. [ nfl ]

  Az NFL 17. fordulójában súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys Philadelphiában, az Indianapolis Colts simán verte a Tennessee Titanst, győzelem nélkül felyezte be a szezont a Detroit.

 • Bravúros Cowboys siker
  2008.12.16. [ nfl ]

  Az NFL 15. fordulójának rangadóján a Dallas Cowboys értékes győzelmet aratott a tavalyi bajnok New York Giants ellen, a Houston szoros mérkőzésen bravúrosan győzött a Tennessee Titans ellen.

 • Meglepő Giants vereség
  2008.12.09. [ nfl ]

  Az NFL 14. fordulójában nem tudott nyerni a Cowboys Pittsburghban, hazai pályán  kapott ki a Giants, nehezen győzött a Patriots Seattleben.

   

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas