Hírek
Cikkek


 • Idegenben nyert a Boston, övé a Stanley-kupa
  2011.06.16. [ nhl ]

  Hazai pályán látott formáját hozta a Boston Bruins a Vancouver otthonában és fölényesen nyerte az NHL nagydöntőjének hetedik meccsét, megszerezve ezzel története hatodik Stanley-kupáját.

 • Újabb sima Boston-siker, a hetedik meccs dönt
  2011.06.14. [ nhl ]

  Harmadszorra sem okozott gondot a Boston számára kitömni a hozzá látogató Vancouvert. A mai 5–2-es győzelem azt jelenti, hogy a hetedik mérkőzésen, a Canucks otthonában dől el, ki emelheti magasba a Stanley-kupát.

 • Szépítésként nyolcat vágott a Boston
  2011.06.07. [ nhl ]

  Nem kevesebb, mint nyolc gólt rámoltak be Luongo kapujába a Boston játékosai az észak-amerikai profi jégkorongliga nagydöntőjének harmadik összecsapásán. A kedd hajnali mérkőzésen alaposan elpáholt Vancouver még mindig vezet a párharcban.

 • Visszavonult a 48 éves Chelios
  2010.09.01. [ nhl ]

  A görög felmenőkkel rendelkező jégkorongozó huszonhat idényt húzott le a világ legkeményebb ligájában és visszavonulása után sem hagyja el a hokit, a Detroit Red Wings-nél kapott munkát.

 • Egy győzelemre van a San Jose a konferencia döntőtől
  2010.05.05. [ nhl ]

  A San Jose Sharks csapata szerda hajnalban harmadik sikerét is kicsikarta a Detroit Red Wings elleni párharcban, így már csak egy győzelem választja el a cápákat a továbbjutástól.

 • Borult a papírforma keleten
  2010.04.29. [ nhl ]

  Meglepetésekben nem volt hiány az NHL rájátszás első körében, a Keleti Konferencia első három helyezettje búcsúzott a további küzdelmektől, míg a Nyugati Főcsoportban papírforma eredmények születtek.

 • A Detroit és a Washington izgulhat
  2010.04.27. [ nhl ]

  Az NHL rájátszásának első körében két párharcban nem született döntés, a Detroit-Phoenix, illetve a Washington-Montreal összecsapásokon is az utolsó meccsen dől el a továbbjutás sorsa.

 • Egy párharc már eldőlt
  2010.04.24. [ nhl ]

  A Philadelphia Flyers elsőként jutott be az NHL legjobb nyolc csapata közé, miután nem kis meglepetésre 4-1-es összesítéssel búcsúztatta a New Jersey Devils gárdáját, a további hét negyeddöntős csapat neve még kérdéses.

 • A kiesés küszöbén a Devils
  2010.04.22. [ nhl ]

  A New Jersey Devils sima háromgólos vereségével 3-1-es hátrányba került a Philadelphia Flyers ellen, az NHL rájátszásának első körében. A San Jose Sharks és a Colorado ismét csak hosszabbításban tudtak dűlőre jutni.

 • Magához tért a Pittsburgh és a Washington
  2010.04.20. [ nhl ]

  Mind a címvédő Pittsburgh, mint pedig a Keleti-konferenciát nyerő Washington bizonytalan kezdés után tért magához. A San Jose és a Detroit továbbra is hátrányba van Colorado, illetve a Phoenix ellen.

« Előző1234567 ... 20Következő »

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas