Hírek
Cikkek


 • Egy éremmel zárt a román csapat a torna vb-n
  2013.10.07. [ torna ]
  Larisa Iordache talajon szerzett bronzérme volt a román csapat által szerzett egyetlen dobogós helyezés a vasárnap, Antwerpenben zárult torna világbajnokságon. A férfiaknál a japánok, a nőknél az amerikaiak taroltak.
 • Átalakult mezőnyben is esélyesként indul Berki Krisztián
  2013.09.29. [ torna ]
  Az olimpia után kicsit átalakult mezőny vesz részt a szeptember 30. és október 6. között Antwerpenben sorra kerülő torna világbajnokságon. A magyar versenyzők közül Berki Krisztián így is esélyesként indul, a román lányokkal szemben viszont nincs hivatalos elvárás.
 • Hét éremmel zártak a románok, Berkinek ezüst jutott
  2013.04.22. [ torna ]
  Hét éremmel zárt a román csapat a vasárnap véget ért 2013-as torna Európa-bajnokságon Moszkvában, ahol az olimpiai bajnok Berki Krisztiánnak ezúttal ezüstérem jutott.
 • Kiváló kezdés a torna Európa-bajnokságon
  2013.04.19. [ torna ]
  Több mint 10 éve először fordult elő, hogy a moszkvai torna Európa-bajnokság női és férfi egyéni összetett döntőjébe is két-két magyar versenyző jusson, a román lányok első helyen kvalifikáltak a döntőre.
 • Berki aranyat, a románok érmeket remélnek a torna Eb-n
  2013.04.17. [ torna ]
  Moszkvában, szerdán reggel a férfi selejtezőkkel kezdetét vette a 2013-as torna Európa-bajnokság. A magyar csapatból Berki Krisztiántól aranyérmet várnak, a románoknál az olimpiai ciklus elején a csapatépítés a cél.
 • Smithnek Berki aranyára fáj a foga
  2012.08.20. [ torna ]
  A londoni olimpián hajszál híján aranyérmes brit tornász szerint nem megfelelő a jelenlegi pontozási rendszer. Louis Smith úgy véli, nem Berki Krisztián kellett volna első legyen lólengésben.

GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas