Férfi kézilabda BL: Ilics már várja, hogy volt klubja ellen bizonyíthasson


HIRDETÉS


Momir Ilics, az MKB-MVM Veszprém szerb átlövője nagyon várja, hogy volt klubja, a német Kiel ellen pályára léphessen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati, kölni elődöntőjében.

A 32 esztendős, gólerős játékos, aki a Kiellel 2010-ben és 2012-ben már nyert BL-t, az európai szövetség honlapjának elmondta, várja, hogy volt társai ellen bizonyíthasson, ugyanakkor megjegyezte, amikor találkozni fognak, biztos nem lesz szó kézilabdáról, vagy csak alig.

Ilics hangsúlyozta: jó döntés volt Veszprémbe igazolnia, mert szükség volt a váltásra, és a magyar csapat tagjaként több időt tölthet együtt családjával, ráadásul hazája is közelebb van.
A négyes döntő első mérkőzéséről kifejtette: a Veszprémnek arra kell figyelnie, hogy a védekezése végig stabil legyen, nem szabad engednie, hogy a Kiel sokszor jusson lövőhelyzetbe. Ha sikerül a német csapat egyszerű, ám roppant hatékony játékát semlegesíteni, összejöhet a győzelem.
Ilicsnek jó esélye van arra, hogy a BL legeredményesebb játékosa legyen, mivel a listán jelenleg 91 góljával a második, az éllovas, 95 gólos Renato Vugrinec és a 79 találattal a harmadik helyen álló Gasper Marguc csapata, a Metalurg Szkopje és a Celje pedig nem játszik a kölni víkenden.

 

 

MTICímkék:   Kézilabda   Bajnokok Ligája  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas