Hanga Ádám sérülésmentes évet kíván magának születésnapjára


HIRDETÉS


Sérülésmentes évet kíván magának szombati 25. születésnapjára Hanga Ádám, a spanyol Laboral Kutxa Vitoria magyar válogatott kosárlabdázója.

Az európai szövetség honlapjának adott interjújában a 201 centis légiós - akinek zsákolását a legszebb jelenetté választották az Euroliga múlt heti fordulójában - kifejtette, már az előző szezont is térdproblémákkal játszotta végig a Manresa színeiben.
"Júliusban érkeztem Vitoriába, a műtét után azonban további problémák merültek fel, így végül csak decemberben tértem vissza, de azóta is fáj a térdem" - mesélte Hanga, akinek a játékjogát 2011-ben lefoglalta az NBA-s San Antonio Spurs.
A hátvéd elmondta, a bajnokság és az Euroliga - amelyben csapata csütörtökön befejezi szereplését - együtt nagy terhelést jelent, ráadásul utóbbiban a bírók jobban engedik a test test elleni küzdelmet.
A négyéves szerződéssel rendelkező Hanga, aki 2011-ben Székesfehérvárról igazolt Spanyolországba, elismerte, hogy nincs jó szezonja, és hogy próbálja megtalálni a legjobb formáját, ezért 25. születésnapjára azt kívánja, hogy legyen egy sérülésmentes éve.
A válogatottról szólva közölte, szeretne ott lenni nyáron Csehország, Grúzia és Portugália ellen az Európa-bajnoki selejtező második körében, ahol főként a csehek és a grúzok lehetnek a erős ellenfelek.
"Ha rendben van a térdem, akkor rendelkezésre állok. Szeretek Magyarországért játszani, mert az a hazám" - tette hozzá. 

MTICímkék:   Kosárlabda  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas