Szocsi 2014: Knoch érez magában még egy olimpiát


HIRDETÉS


Szeretné folytatni pályafutását a következő olimpiáig Knoch Viktor rövidpályás gyorskorcsolyázó, aki Szocsiban már harmadszor szerepelt ötkarikás játékokon.

"Érzek magamban még egy olimpiát, de a prioritások megváltoznak a következő másfél-két évben" - mondta az MTI-nek a 24 esztendős versenyző, aki nyolc éve Torinóban 1500 méteren ötödik lett, ezzel akkor 26 év után Magyarország legjobb helyezését érte el a téli játékokon.
Knoch elárulta, az elkövetkezendő időszakban az lesz számára az elsődleges, hogy befejezze a főiskolát, mert ott vannak elmaradásai. Megfogalmazása szerint emellett annyit edz és annyi versenyen indul, amennyi belefér az idejébe.
A közeljövővel kapcsolatban megjegyezte, hogy most hosszabb pihenő következik számára, mert a szakmai stábbal egyeztetve a márciusi világbajnokságot kihagyja, azon ugyanis elsősorban olyan versenyzők indulnak, akik nem szerepeltek az olimpián.
A Szocsiban rendezett játékokat méltatta. Kiemelte, nagyban megkönnyítette a sportolók életét, hogy az olimpiai falu közvetlenül a versenyhelyszínek szomszédságába került, így végig a belső rendszerben maradva nem kellett állandó átvizsgálásokon átesniük. Hozzátette, a létesítmények nagyszerűek, s örült, hogy kijutott egy jégkorongmeccsre, illetve nagypályás gyorskorcsolya versenyre. 

MTICímkék:   Olimpia   Szocsi 2014  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas