Autót kapott Hosszú Katinka


HIRDETÉS


Újabb céggel bővült a többszörös világ- és Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka támogatóinak köre, miután pénteken együttműködési megállapodás keretében egy Audi S3 típusú autót kapott egyéves használatra.

A márka óbudai szalonjában rendezett, sajtóbeszélgetéssel egybekötött átadáson a vállalat magyarországi vezetői jelezték, az együttműködés minden év végén meghosszabbítható.
Hosszú a ceremónia után hangsúlyozta, rendkívül hasznos ajándék számára az autó, mivel meglehetősen sokat ingázik az országban.
A pénteki eseményen részt vette Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, valamint a Magyar Úszó Szövetség részéről Gyárfás Tamás elnök és Szabó Tünde főtitkár, akik a sajtóbeszélgetés során méltatták a támogatást és Hosszú Katinka idei remek eredményeit.
A 24 éves úszó a barcelonai világbajnokságon két arany- és egy bronzérmet nyert, míg a rövidpályás Világkupa-sorozaton 55 érmet szerzett (ebből 32 aranyat), továbbá megdöntött hat világrekordot.
Hosszú Katinka a közelmúltban rangos elismeréssel is gazdagodott, ugyanis idén ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán. Hozzátette: reményei szerint a szezon sikersorozata még nem ért véget számára, hiszen az utolsó nagy viadalon, a jövő heti dániai rövidpályás Európa-bajnokságon hét egyéni számban indul. 

MTICímkék:   Úszás  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas