Erdély Kupa: már lehet nevezni a szovátai labdarúgótornára


HIRDETÉS


A Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány IX. alkalommal szervezi meg az Erdély Kupa keretén belül, az Országos Középiskolás Labdarúgótornát, 2013. április 26–28. között, Szovátán. A rendezvény társszervezője a Domokos Kázmér Iskolacsoport. A labdarúgótornára 10 fős csapatok (9 IX–XIII. osztályos diák és egy tanár) jelentkezését várják.

Jelentkezni 2013. április 19.-ig, 16 óráig lehet. A jelentkezési űrlapok letölthetőek a www.communitas.ro honlapról, ahol megtalálható a torna szabályzata is. A kitöltött űrlapokat a 0264-594 570-es fax számra vagy az erdelykupa@rmdsz.ro email címre várjuk.

Évről-évre nő azoknak a diákoknak a száma, akik szeretnének részt venni az Erdély Kupa keretén belül zajló tornák valamelyikén. Rendezvénysorozatunkkal egyre több fiatal figyelmét hívjuk fel a mozgás, a sportszerű megmérettetés fontosságára, a közösség, a csapatszellem erejére.

Az Erdély Kupa, jelentős kapcsolatteremtő hatással bír: az aktív sportolás lehetőségének biztosítása mellett elősegíti azt is, hogy a különböző városokban élő fiatalok megismerjék egymást, új barátokra tegyenek szert, tartós kapcsolatokat alakítsanak ki. Versenyeink azonban nemcsak a diákok, hanem a tanárok között is egyre erősebb kapocsnak bizonyulnak: ezek jelentős szerepet játszanak abban, hogy a különböző településen oktató pedagógusok közötti együttműködés közvetlenebb, intenzívebb legyen. Mi több, a személyes kapcsolatokon túl, az Erdély Kupa szilárd alapot biztosít az iskolák közötti párbeszéd kialakításához és fenntartásához, tapasztalatcserék lebonyolításához, közös projektekben való részvételhez.

További információk a szervezési valamint a lebonyolítási kérdésekkel kapcsolatosan igényelhetők:
1. Deák Ferenc, a 0741-055356-os telefonszámon vagy a deakferencz@rmdsz.ro, illetve erdelykupa@rmdsz.ro email címeken
2. Kákes Lóránd, a 0742-128413-as telefonszámon vagy a suranonyil@yahoo.com email címen.

 Címkék:   Erdély Kupa  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas