Akrobatikus trükkök, repülő biciklik Szatmáron


HIRDETÉS


Extrémsport-napot rendeznek Szatmárnémetiben a 10. Partiumi Magyar Napok keretében. A szombati eseményen felavatják a város Új Központjában újonnan kiépített pályákat, amelyeket a fiatalok a jövőben is igénybe vehetnek.

„Az egyik pályát a bmx-es, görkoris, gördeszkás fiataloknak szánták, és fő eleme a rendkívül látványos „halfpipe″, ugyanakkor néhány vasszerkezet is segíti az akrobatikus trükkök bemutatását. A másik pálya pedig még szokatlanabb elemekből épül fel: néhány gerenda, pár olajoshordó, több betonelem, és néhány óriási gumiabroncs alkotja majd azt a speciális pályát, amelyet a versenyzők megadott idő alatt kell teljesítsenek, több méteres magasságokban ugrándozva″ – áll a szervezők szerkesztőségünkhöz eljutatott levelében.

A műsorterv szerint a rendezvény szombat délelőtt a pályaépítéssel kezdődik, majd miután az utolsó betonelem is a helyére került, jöhet a gyakorlás és 12 órától néhány látványos trükk nyitja meg hivatalosan a versenyt. BMX-eseknél két kategóriában, az ügyességi trial versenyben pedig 4 kategóriában lehet nevezni.

További részleteket itt olvashat


 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas