Újabb BL-vereségen vannak túl a zilahiak


HIRDETÉS


Második megmérettetését is elveszítette a férficsapatoknak kiírt röplabda BL-ben a Zilahi Remat. Románia bajnokcsapatát az orosz aranyérmes Zenit Kazany győzte le kedd este a nagybányai sportcsarnokban. A jóval esélyesebb orosz csapat három játszma alatt végzett erdélyi ellenfelével, a Zenit 25:22, 25:16, valamint 25:22 arányban nyerte a szetteket.

„Nehéz meccs volt, de mindenképp új tapasztalatot jelentett nekünk. Kőkemény Zenitet fogadtunk, ezt a csapatot rendkívül nehéz legyőzni″ – értékelt röviden a mérkőzés után Mariusz Sordyl, a zilahiak lengyel edzője. A másik oldalon Vlagyimir Alekno, a tatárföldiek szakvezetője természetesen örült a sikernek, amelyet tartalékos felállásban ért el a csapata: „Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Néhány játékosomat, akik az orosz válogatottban is szerepelnek, kevesebbet használtam, hogy ne fárasszam ki őket túlságosan. Azt hiszem, a meccs után kijelenthetjük, hogy sokkal erősebbek voltunk a Remátnál″ – olvasható az edző nyilatkozata az Európai Röplabda Szövetség honlapján.

A Szilágy megyeiek a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a VFB Friedrichschafennel szemben javíthatnak. A meccset Németországban rendezik december 14-én.

 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a hírhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas