Egyenlített a címvédő, előnyben a VSK


A kosárlabda Nemzeti Liga elődöntőjében a Nagyváradi VSK csapata az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2-0-ra vezet a Maros KK ellen. A Kolozsvári U-BT Mobitelco Ploieştien nyert, de a címvédő szerdán egyenlített.

HIRDETÉS


A Kolozsvári U-BT Mobitelco nagyon meglepte a címvédő CSU Ploieşti együttesét az elődöntő első, keddi mérkőzésén: felszabadultan játszva, rekordot jelentő 21 triplát szórva 99:89-re nyert. Dorin Pintea vezetőedző már ezen a találkozón sem számíthatott Ivan Kuburovics játékára, akinek hiányát szerdán már megérezte a kolozsvári csapat. A szűk rotációt pedig kihasználta a hazai csapat, és szerdán 90:67-el egyenlített.

 

A másik elődöntőben az alapszakaszt második helyen záró Nagyváradi VSK a Maros KK-t fogadta. A szakemberek talán ebben a párharcban vártak szorosabb mérkőzéseket, nagyobb küzdelmet. Az első két összecsapáson azonban a VSK akarata érvényesült. Szrecsko Szekulovics, a Maros KK edzője egyik mérkőzésen sem számíthatott a sérült Goran Martinicsra, ez pedig érződött a vásárhelyiek játékán.

Az elődöntő következő mérkőzéseire jövő héten kerül sor: a Maros KK kedden fogadja a Nagyváradi VSK-t, és szükség esetén csütörtökön, május 22-én játsszák a negyedik mérkőzést. A Kolozsvári U-BT Mobitelco–CSU Ploieşti párharc harmadik és negyedik összecsapására május 22-én és május 23-án kerül sor.

Nemzeti Liga, férfiak, elődöntő
Első mérkőzés:

Nagyváradi VSK–Maros KK 80:74
CSU Ploieşti–Kolozsvári U-BT Mobitelco 89:99

Második mérkőzések:
Nagyváradi VSK–Maros KK 90:74
CSU Ploieşti–Kolozsvári U-BT Mobitelco 90:67Címkék:   Kosárlabda   Nemzeti Liga  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas