Nem kapott magyar ajánlatot a csíki lány


Az elmúlt napokban több téves információ jelent meg a Csíkszeredai Sportklub rövidpályás gyorskorcsolyázójával, Balázs Tündével kapcsolatosan, miszerint a 19 esztendős sportoló az elkövetkezendő időben Magyarországnak fog versenyezni. Ezzel kapcsolatosan a Csíkszeredai Sportklub az alábbi közleményt adja ki.

HIRDETÉS


• Balázs Tünde az olimpiai kvalifikációt a román csapattal fejezte be, amelyet a Román Olimpiai Bizottság, illetve egy kis részben a Csíkszeredai Sportklub támogatott. Az oroszországi, az olaszországi, illetve a kínai kvalifikációs tornákon nem sikerült kvótát szereznie a téli olimpiára. A kvalifikáció lejártával Tünde már nem tagja az olimpiai csapatnak.

 •  A Sportklub sportolója jelenleg edzőtáborban vesz részt Budapesten, ahol a közeledő Európa-kupára, illetve a junior világbajnokságra készül. Mindkét eseményen Romániát fogja képviselni a csíkszeredai sportoló. Felkészülését, illetve a versenyen való részvételét a nemzetközi szakszövetség, illetve a Csíkszeredai Sportklub állja.

 •  Harmadik és egyben legfontosabb, hogy Balázs Tünde nem kereste meg a magyar szakszövetséget, és a magyar szövetség sem kereste meg Tündét átigazolás vagy országváltás céljával.

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége
 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas