Fnatic–Na’Vi csúcsrangadó


A legújabb, Foris FG2421 típusú monitor piacra dobásának alkalmából az EIZO, Counter-Strike Forever! címszó alatt összehozta az FPS-imádók álmát, egy a 2009-es összeállítású fnatic és 2010-es Na’Vi közötti showmeccset.

HIRDETÉS


Ha a Counter Strike történelemkönyvét felütjük, garantáltan bele fogunk botlani ebbe a két, ikonikusnak mondható csapatnévbe. Legjobb éveikben mindkettő verhetetlennek bizonyult, számos elismerést és trófeát nyert meg. Mivel a közvéleménynek a mai napig nem sikerült eldöntenie, hogy a kettő közül melyik a jobb, az EIZO úgy döntött pontot tesz a vita végére. November 5-én, 19 órától a két klasszis összeméri tudását a játéknak mind az 1.6-os, mind az új Global Offensive verziójában. A csapatoknak (összeállításaik az alábbi képen) verziónként 5-ből 3 pályán kell diadalmaskodni a győzelemhez.


A nem mindennapi rangadó azt is jelenti, hogy három már visszavonult legendát is újra akcióba láthatunk, névszerint Harley "dsn" Örwallt, Rasmus "Gux" Ståhlt és Patrik "cArn" Sättermont. „Izgatottan várom, hogy összeálljunk a régi csapattal és újra összecsapjunk legnagyobb riválisunkkal, aki 2010-ben letaszított minket a trónról. Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni ebből a párharcból, megvédve ezzel becsületünket. Remélem mindenki szabaddá tette a délutánját, mert ez egy olyan esemény, amit egy igazi Counter-Strike rajongónak nem szabad kihagyni.” – nyilatkozta Sättermon. A közvetítés kommentátora természetesen a NiP TV-s Anders Blume lesz, akit Tomi "lurppis" Kovanen segít majd.

Leitner Roland
 Címkék:   Elektronikus Sportok  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas