Új külsőt kap a Visszhang Kupa


A szervezők átszabják az eddigi lebonyolítási rendszert, négy csoport helyett mindössze kettő lesz, és az alapszakasz után rájátszás következik majd. Rajt október végén.

HIRDETÉS


Érdekes ötlettel álltak elő a Visszhang Kupa szervezői, akik arra gondoltak, egybeolvasztják az őszi, illetve a tavaszi szezont. A következő kiadás formátuma annyiban változik, hogy a benevezett csapatokat két csoportba osztják, majd a csoportmérkőzések után rájátszás következik, de csak a legjobbaknak, a vigaszágat ugyanis törölték a műsorról.

Szakács Zsolt, a kolozsvári kispályás labdarúgó-bajnokság egyik szervezője portálunknak elmondta, maximálisan 16 csapat nevezhet be a bajnokságba. Ennek értelmében két nyolccsapatos csoport lesz, ahonnan négy-négy együttes jut tovább. Az alapszakaszt követően kieséses rendszerben zajlik tovább a Visszhang Kupa, valószínűleg 2013 tavaszán.


 

A szervezők arra bíztatják az érdeklődőket, hogy mihamarabb lássanak neki az adminisztratív teendőknek. Ahogy eddig is, a benevezési szándékot a KMDSZ Sportirodában kell jelezni, névsorral, studkönyvekkel/egyetemi igazolásokkal, és nem utolsó sorban a benevezési díjjal felfegyverkezve. Utóbbi változott az eddigi szezonokhoz képest, a csapatoknak ezúttal 400 lejt kell összegyűjteni a benevezéshez. Mindezt október 21-ig, hiszen a tervek szerint 24-én már kisorsolják a csoportot.

Szakácstól megtudtuk, hogy a műsort innentől kezdve a szervezők készítik el. Eddigi a csapatok közös megegyezéssel döntöttek a helyszínről, valamint az időpontról, ezekről viszont a rendezők gondoskodnak a jövőben. Ami a pályabéreket illeti, a szervezők mindössze az alapszakasz után vállalják a költségeket.
 Címkék:   Visszhang Kupa  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas