Élet az olimpia után


Az ötkarikás játékok idején olyan emberek is szurkolókká váltak akiket korábban soha, vagy csak négyévente érdekelnek a sportversenyek. Az olimpia után sem kell sokáig várni, az élet és a sportvilág is megy tovább.

HIRDETÉS


A megrögzött sportrajongók tudják az olimpia után is van élet, nekik és azoknak akik a londoni játékok alatt megszerették a sportversenyeket összeszedtük a következő időszak fontosabb sporteseményeit.
A világbajnoki selejtezőkre készülő román és magyar labdarúgó-válogatottak már ma este barátságos mérkőzést játszanak. Egervári Sándor együttese Izrael legjobbjaival játszik, míg Piturcǎ csapata Szlovéniában vendégeskedik. A felkészülési meccsek között található néhány különlegesség is, a német-argentin és az angol-olasz párharc is kiváló esti programnak ígérkezik.
A szeptember hetedikén rajtoló selejtezőben Magyarország és Románia nemzeti válogatottja is a D-jelű csoportban szerepel, Andorra, Észtország, Hollandia és Törökország csapataival.

Nem kell azonban szeptemberig várni nemzetközi sporteseményre. Szombaton, azaz augusztus 18-án rajtol az év harmadik kerékpáros körversenye, a spanyol Vuelta. A következő pár napban az atlétika szerelmesei sem panaszkodhatnak, hiszen a Gyémánt Liga-sorozat három állomással folytatódik. Stockholm után, augusztus 23-án és 26-án Laussane és Birmingham ad otthon a versenynek.
A tenisz nagyágyúi az év utolsó Grand Slam tornájára, az augusztus 27-én kezdődő US Openre készülnek. New Yorkban román és magyar teniszezők is ott lehetnek a főtáblán, de nemcsak miattuk lesz érdekes a torna. Az egyik fő kérdés, hogy a londoni játékokon győztes Andy Murray vagy a világranglista-vezető Roger Federer ismét formába lendül-e, illetve a szerb Novac Djokovic és az olimpiáról hiányzó Rafael Nadal visszaveszi-e a főszerepet.
Augusztus végén kezdődik a második seregszemle Londonban, immár a paralimpikonokkal. A belga nagydíjjal pedig folytatódik a formula 1-es világbajnokság és lassan a kézilabda-bajnokságokban is beindul az élet.
 Címkék:   Londoni olimpia  program  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas