Olvasom, hogy van esély arra, hogy Bölöni László a Steaua edzője legyen. A hír hallatán legyintenék, ha csak a két bukaresti szenzációhajhász sportújság „biztos forrásból″ szerzett információiról lenne szó.

" /> Sportoldal.ro - Ne, Laci, ne tedd!

Ne, Laci, ne tedd!


Olvasom, hogy van esély arra, hogy Bölöni László a Steaua edzője legyen. A hír hallatán legyintenék, ha csak a két bukaresti szenzációhajhász sportújság „biztos forrásból″ szerzett információiról lenne szó.

HIRDETÉS


Számtalanszor beigazolódott, hogy amikor nincs amiről írjanak, kitalálnak bombasztikusabbnál bombasztikusabb híreket. A szomorú az, hogy a hétvégén maga Bölöni László nyilatkozott az Antena 1 számára, és nem zárta ki a ghencea-i csapathoz való leszerződésének lehetőségét. Azt állította, hogy minden klubvezetővel együtt tud dolgozni, de mindennek megvan az ára!

Nem kívánom bemutatni Gigit, hiszen aki nem ismeri, annak úgyis hiába mondom. Csupán egy 2009-es nyilatkozatából idéznék, az edzőket futószalagon fogyasztó klubtulajdonosnak: Bölöni egy tekergő. Mi az, hogy a Steaua nagy játékosa volt? Menjen csak haza hozzá, Magyarországra!

Gondolom Bölöni Lászlóról sem kell túl sokat mondjak. Az első romániai labdarúgó, aki több mint 100 válogatottságot gyűjtött, 1986-ban játékosként megnyerte a Bajnokcsapatok Európai Kupáját, edzőként Portugália és Belgium bajnoka lett. A leghíresebb romániai magyar labdarúgó és edző, mindenki becsüli, tiszteli, felnéz rá. Egy olyan zűrzavaros világban, mint a romániai foci, morális és etikai szempontból mindig egy etalonnak számít. Nyilatkozatai mérvadóak, szakmailag megalapozottak, soha nem az a célja velük, hogy a lapok első oldalára kerüljön. Nem fecseg minden este a véget nem érő beszélgetős sportműsorokban, csak akkor beszél, amikor van valami mondanivalója.

Miért akarja eladni a bőrét Gigi Becalinak? A világ pénzéért sem kéne hagynia magát megalázni Gigi által! Hiszen jól ismerjük a forgatókönyvet: a szerződés aláírása előtt fűt fát ígér, a mennybe emeli az új edzőt, elmondja, hogy a kiválasztott szakember Alex Fergusson régiségét is túlszárnyalja majd a kispadon. Aztán a második vereség után jönnek a sajtó előtti cirkuszok, a nyilvános leckéztetések, az öltözőbeli jelenetek, a megaláztatás, a hírnév sárba tiprása. Kell ez neked Bölöni László? Megéri neked csak a pénzért ilyen mélyre csúszni?

Ne fogadd el az ajánlatot, jobb vagy te ennél!

Kovács Péter
(www.kovacspeter.ro)

 

 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas