A San Jose Sharks csapata szerda hajnalban harmadik sikerét is kicsikarta a Detroit Red Wings elleni párharcban, így már csak egy győzelem választja el a cápákat a továbbjutástól.

" /> Sportoldal.ro - Egy győzelemre van a San Jose a konferencia döntőtől

Egy győzelemre van a San Jose a konferencia döntőtől


A San Jose Sharks csapata szerda hajnalban harmadik sikerét is kicsikarta a Detroit Red Wings elleni párharcban, így már csak egy győzelem választja el a cápákat a továbbjutástól.

HIRDETÉS


Javában folynak az NHL rájátszás második körének mérkőzései, két párharcban már három alkalommal, kettőben pedig kétszer csaptak össze a felek.

A San Jose Sharks bombarajtot vett a Detroit ellen, és a két hazai sikert követően idegenben is diadalmaskodni tudtak a cápák. Az első két találkozón meghatározó volt a San Jose emberelőnyös játéka, Joe Pavelski négy előnyös találatot is szerzett a két mérkőzésen. Ráadásul mindkét meccset nagy csatában - 4-3 arányban - nyerte a Sharks, így következhetett a harmadik - Detroitban sorra kerülő meccs. Ezen a találkozón is jól kezdtek a vörös-fehérek, de a San Josenak sikerült talpra állni, és egyenlíteni, majd a hosszabbításban Marleau találatával a győzelmet is megszerezni. Érdekesség, hogy ez a találkozó is 4-3 arányban végződött akárcsak az első kettő, és ez is a San Jose javára.


Marleau (#12) a mennybe repítette a cápákat

A Pittsburgh Penguins és a Montreal Canadiens az első két mérkőzés után döntetlennel érkeztek Kanadába, de itt a pingvineknek sikerült diadalmaskodni, így 2-1 arányban náluk van az előny. A Boston Bruins maximálisan kihasználta a hazai pálya előnyét, és 2-0-ás részeredménnyel utazik Philadelphiába a következő két mérkőzésre. A Vancouver Canucks nagy meglepetésre kiütéses győzelmet aratott az első meccsen a Chicago Blackhawks otthonában, de a második meccsen már nem sikerült ugyanolyan jól játszani Sedinéknek. A második összecsapáson is egy góllal vezetett a Canucks két harmadot követően, de az utolsó játékrészre megrázták magukat az indiánok és három alkalommal is betaláltak Roberto Luongo kapujába.

 


Roberto Luongo nagyszerű védései magabiztosságot adnak a Canadiensnek

A párharcok állása, illetve az eredmények:

San Jose Sharks-Detroit Red Wings 3-0 (4-3 (o), 4-3 (o), 4-3 hosszabbítás után (i))
Pittsburgh Penguins-Montreal Canadiens 2-1 (6-3 (o), 1-3 (o), 2-0 (i))
Boston Bruins-Philadelphia Flyers 2-0 (5-4 hosszabbítás után (o), 3-2 (o))
Chicago Blackhawks-Vancouver Canucks 1-1 (1-5 (o), 4-2 (o))

 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas