Befejeződött a Csíki Sör kupa, a végén az edzőket kérdeztük. Mindenik csapat mestere hasznosnak tartotta a felkészülési tornát. 

" /> Sportoldal.ro - Csíki Sör kupa:Mestermérlegek

Csíki Sör kupa:Mestermérlegek


Befejeződött a Csíki Sör kupa, a végén az edzőket kérdeztük. Mindenik csapat mestere hasznosnak tartotta a felkészülési tornát. 

HIRDETÉS


Baca Jergus (fotó) a tornagyőztes késmáki csapat edzője:

Mi a véleménye a torna rendezéséről, a résztvevő csapatokról?

Nagyon örültünk, hogy itt lehettünk, nem ismertem eddig a román jégkorongot, ezen a tornán viszont találkoztunk a három legjobb csapattal és jó benyomást keltettek. A rendezés nagyon jó, mondhatni kifogástalan volt, külön köszönetet szeretnék mondani a Julius panziónak a szivélyes fogadtatásért.

Mi a véleménye a saját csapata teljesítményéről?

A csapat teljesítményével elégedett vagyok, sajnálom, hogy több játékosunkat is nélkülözni kellett, ők nem tudtak ide utazni velünk, de mindenképp egy nagyon hasznos tapasztalatokban gazdag három napon vagyunk túl.

Mik az idénre a célkiztűzések?

A cél mindenképp az Extraligába kerülés, viszont túl fiatal a csapat, hogy ezt ki merjem jelenteni, és egyáltalán nem biztos, hogy az idén sikerülni fog.

Kovács László a Brassói Fenestela68 edzője:

Mi a véleménye a torna rendezéséről, a résztvevő csapatokról?

A rendezéssel nem volt probléma, a résztvevő csapatok közül három szinte egyforma gárda csapott össze, a sorból egyedül a Steaua lógott ki, de ők még nagyon a felkészülés elején vannak.

Mi a véleménye a saját csapata teljesítményéről?

A saját csapatom nagyon jó teljesítményt nyújtott, úgy érzem sikerült bebizonyítanunk, hogy a hazai játékosok illetve kapusok is tudnak a légiósok szintjén játszani, ez tünik a legnagyobb pozitívumnak.

Kiemelne valakit a csapatból?

Igen, az első négy sort, vagyis a teljes csapatot.

Ulf Weinstock (fotó) a Csíkszeredai Sportclub vezetőedzője:

Mi a véleménye a torna rendezéséről, a résztvevő csapatokról?

A rendezés nagyon jó volt, a második mérkőzésen a csapaton belül voltak rendezési problémáink, ezért is kellett megkeverni a sorokat és áttérni a három soros játékra, és ennek köszönhetően tudtunk újra partiba kerülni. A mai meccsen mindenki revansot szeretett volna venni a tegnapi gyengébb teljesítményért, ez nagy mértékben sikerült is, ugyanis egy iramos nagyon jó mérkőzést vívtunk a szlovákokkal.

Mi a véleménye a saját csapata teljesítményéről?

Mint mondtam a mai teljesítménnyel meg vagyok elégedve, a tegnap viszont túl lassú iramban kezdtünk. Még nem sikerült teljes mértékben megismerni a játékosokat, hogy mire képesek, de jó uton haladunk. A három mérkőzés alapján a Virág-Molnár-Mihály csatársorral voltam megelégedve, ők mindhárom mérkőzésen konstans jó teljesítményt nyújtottak.

A további tervekről, esetleg célkitűzésekről?

Ezekről nagyon korai beszélni, még nagyon a felkészülés elején vagyunk. Alig egy hónapja vagyok itt, és még kell egy kis idő, hogy véleményeket tudjak alkotni.Nelu Alexe a Steaua edzője:

Nehéz bármit is mondani a csapatomról, nagyon a felkészülés elején vagyunk. Alig egy hete léptünk először jégre, Bukarestben pedig még mindig nincs jég. Az eddigi látottakkal meg vagyok elégedve, hiszen tisztelettel helytálltunk, de sajnos a Brassó elleni mérkőzés végére elfáradtunk. Egy nagyon hasznos torna volt, erős csapatokkal, ahol sokat tanultunk.

Fotók: Incze D. AndrásCímkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas