A Debrecenben rendezett Szabella Kupán igencsak formán kívül játszó Győri ETO csapatának átlövőjét, Hornyák Ágnest a csapat felkészüléséről kérdeztük. A kiváló védőjátékos sérülése miatt csupán a lelátóról szurkolhatott csapatának.

" /> Sportoldal.ro - Hornyák: nagyon foghíjas még a csapat

Hornyák: nagyon foghíjas még a csapat


A Debrecenben rendezett Szabella Kupán igencsak formán kívül játszó Győri ETO csapatának átlövőjét, Hornyák Ágnest a csapat felkészüléséről kérdeztük. A kiváló védőjátékos sérülése miatt csupán a lelátóról szurkolhatott csapatának.

HIRDETÉS


- Amikor legutóbb láttalak, a BL-döntő után, szomorú voltál. Most mosolyogsz, másképp csillog azóta a BL-ezüst?
- Igen, azóta teljesen más színben, fényben látom a Bajnokok Ligája ezüstérmet. Most már tudjuk, mekkora teljesítmény volt, milyen óriási eredmény, és plusz motivációt jelent. Három BL elődöntő után döntőt játszhattunk, ebben az évben tovább akarunk lépni.

- A nagyon hosszú BL menetelés mellett, Európa-bajnokság is tarkította az elmúlt idényt. Sikerült kicsit pihenni?
- Hát a világbajnoki selejtező miatt öt hét helyett csak négyet pihenhettünk. Volt aki Ibizán nyaralt, de annyit utazunk a szezon során, hogy én inkább hazajöttem Mátészalkára, és annyi időt töltöttem a családommal amennyit lehetett. És végre láthattam a keresztlányaimat is.

- Egyelőre nagyon sok a hiányzó a Győr csapatában.
- Igen, nagyon foghíjas még a csapat. Hangya (Katerina Mravikova) a műtétje után már a következő hetekben újrakezdheti az edzéseket és teljes értékű munkát végezhet, Görbicz Anita pedig körül belül egy hónap múlva kezdheti el a futóedzéseket. Mica (Aurelia Bradeanu) még babázik, és a csapatból többen a hazai rendezésű junior Európa-bajnokságon szerepelnek.

- Te is a sérültek táborát erősíted, mi történt?
- Egy felkészülési mérkőzésen egy visszafutásnál összeütköztem Dudával (Eduarda Amorim) és rosszul értem talajt. Az orvos szerint hat-nyolc hetet kell kihagynom, de én remélem, hogy hamarabb felépülök. Számomra külön szomorúság, hogy az elvégzett alapozás munkája ment kárba ezzel.

- Ilyen körülmények között, ennyi hiányzóval, hogy ment a felkészülés?
- Tényleg nagyon sok a sérült és a hiányzó, úgyhogy a felkészülésről lehet Konkoly Csabát kellene megkérdezni. Igyekeztünk minél jobban felkészülni, de várjuk vissza a hiányzókat.Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas