Az NFL 17. fordulójában súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys Philadelphiában, az Indianapolis Colts simán verte a Tennessee Titanst, győzelem nélkül felyezte be a szezont a Detroit.

" /> Sportoldal.ro - Megalázó vereségeket szenvedett a Dallas és a Tennessee

Megalázó vereségeket szenvedett a Dallas és a Tennessee


Az NFL 17. fordulójában súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys Philadelphiában, az Indianapolis Colts simán verte a Tennessee Titanst, győzelem nélkül felyezte be a szezont a Detroit.

HIRDETÉS


Több érdekes mérkőzést is rendeztek az NFL utolsó fordulójában, a Minnesota Vikings nagy csatában győzte le a címvédő New York Giants csapatát, de a vendégek ennek ellenére bejutottak a playoffba. A Tennessee is korábban biztosította a helyét a rájátszásban, így a sérülések elkerülése volt a fő cél a titánoknak. Ezt nagyszerűen kihasználta a Colts és kiütéses győzelmet aratott. A Dallas Cowboys csapata Philadelphiába látogatott, ahol a sasok McNabb vezetésével végig elszántan játszodtak és megalázó győzelmet arattak. Toni Romo (fotón) a Dallas irányítója a mérkőzés után lesütött fejjel hagyhatta el a játékteret.

Hazai pályán nem sikerült pontot szerezni a Buffalo Billsnek a New England Patriots ellen, a vendégek nagyszerű védekezésüknek köszönhetik a győzelmet. A Detroit Lions győzelem nélkül fejezte be a szezont, az utolsó fordulóban a Green Bay vendégeként szenvedtek vereséget az oroszlánok. Sorsdöntő mérkőzésre került sor New Yorkban, ahol a Jets a Miami Dolphins csapatát fogadta. A vendégek nagyon jó formában várták a találkozót, ugyanis az előző négy mérkőzésen győztesen hagyták el a pályát. A Miami  játékosai végig kézben tartották a találkozót, és megérdemelt győzelmet arattak. Ezzel a győzelemmel sikerült bejutniuk a rájátszásban, míg a Jetsnek véget ért a szezon.

A 17. forduló eredményei:

Atlanta Falcons-St.Louis Rams 31-27, Buffalo Bills-New England Patriots 0-13, Cincinnati Bengals-Kansas City Chiefs 16-6, Houston Texans-Chicago Bears 31-24, Minnesota Vikings-New York Giants 20-19, New Orleans Saints-Carolina Panthers 31-33, Pittsburgh Steelers-Cleveland Browns 31-0, Tampa Bay Buccaneers-Oakland Raiders 24-31, Indianapolis Colts-Tennessee Titans 23-0, Green Bay Packers-Detroit Lions 31-21, Baltimore Ravens-Jacksonville Jaguars 27-7, Arizona Cardinals-Seattle Seahawks 34-21, San Francisco 49ers-Washington Redskins 27-24, New York Jets-Miami Dolphins 17-24, Philadelphia Eagles-Dallas Cowboys 44-6, San Diego Chargers-Denver Broncos 52-21.Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas