Az NFL 14. fordulójában nem tudott nyerni a Cowboys Pittsburghban, hazai pályán  kapott ki a Giants, nehezen győzött a Patriots Seattleben.

 

" /> Sportoldal.ro - Meglepő Giants vereség

Meglepő Giants vereség


Az NFL 14. fordulójában nem tudott nyerni a Cowboys Pittsburghban, hazai pályán  kapott ki a Giants, nehezen győzött a Patriots Seattleben.

 

HIRDETÉS


Az NFL 14. játéknapjának  rangadójára Pittsburghban került sor, ahol a Steelers a Dallas Cowboyst látta vendégül. A mérkőzés napján alaposan lehűlt az idő, ez nagyon megnehezítette a csapatok dolgát. Az első félidőben a két irányító Ben Roethlisberger (fotón) és Toni Romo nem találták a csapattársakat, rengeteg hibát vétettek, a vendégek irányítójának neve mellé két eladott labdát is jegyeztek. A gyenge támadójáték ellenére a két rugó Jeff Reed és Nick Folk egy-egy „field goalt" repesztettek, így 3-3-as állásnál kezdődhetett a második félidő. A második félidő elején hamar tízpontos előnyre tettek szert a vendégek, ám az „acélgyárasok" nem adták fel és a záró játékrészben megfordították az eredményt.

A New Englad Patriots a vártnál sokkal nehezebben tudott nyerni Seattleben a Seahawks ellen, a hazaiak három negyedet követően még vezettek, de Matt Cassel összeszedte magát és az ő vezérletével megnyerték a meccset. A Giants meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a Philadelphia ellen, a hazai csapatnak ez volt a második veresége az idei szezonban. A másik new york-i csapat sem tudott győzni, a Jets San Franciscoban szenvedett verességet.  

A 14. forduló eredményei:
San Diego Chargers-Oakland Raiders 34-7, Chicago Bears-Jacksonville Jaguars 23-10, Detroit Lions-Minnesota Vikings 16-20, Indianapolis Colts-Cincinnati Bengals 35-3, New York Giants-Philadelphia Eagles 14-20, Tennessee Titans-Cleveland Browns 28-9, New Orleans Saints-Atlanta Falcons 29-25, Green Bay Packers-Houston Texans 21-24, Buffalo Bills-Miami dolphins 3-16, San Francisco 49ers-New York Jets 24-14, Seattle Seahawks-New England Patriots 21-24, Denver Broncos-Kansas City Chiefs 24-17, Arizona Cardinals-St. Louis Rams 34-10, Pittsburgh Steelers-Dallas Cowboys 20-13, Baltimore Ravens-Washington Redskins 24-10, Carolina Panthers-Tampa Bay Buccaneers 38-23.  

 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas