Az NFL 15. fordulójának rangadóján a Dallas Cowboys értékes győzelmet aratott a tavalyi bajnok New York Giants ellen, a Houston szoros mérkőzésen bravúrosan győzött a Tennessee Titans ellen.

" /> Sportoldal.ro - Bravúros Cowboys siker

Bravúros Cowboys siker


Az NFL 15. fordulójának rangadóján a Dallas Cowboys értékes győzelmet aratott a tavalyi bajnok New York Giants ellen, a Houston szoros mérkőzésen bravúrosan győzött a Tennessee Titans ellen.

HIRDETÉS


Rangadóra került sor Dallasban, ahol a két irányító közötti különbség döntött Toni Romo (fotó) javára, de az NFC Keleti-divízióját ennek ellenére nem a texasi csapat, hanem a tavalyi bajnok Giants nyerte. Érdekes mérkőzést rendeztek Chicagoban, ahol a Bears hosszabbítást követően kapott ki a New Orleans Saints csapatától. Hasonlóan izgalmas mérkőzést vivott egymással az Atlanta és a Tampa Bay, a Falcons rugója Jason Elam „field goal-ját " követöen az Atlanta megszerezte a kilencedik győzelmét. A Green Bay újabb vereséget szenvedett az alapszakaszban gyengén szereplő Jacksonville ellen, így a Packers sem jut idén a playoffba.

Két vesztes mérkőzés után javítani tudott a New York Jets, és továbbra is az AFC Keleti-divízió első pozícióját foglalja el, de három csapat is egyforma mutatóval áll az első három helyen. Meglepő győzelmet aratott a Houston Texans a Tennessee Titans ellen, a védelmek mérkőzése volt a vasárnapi, amelyet a Texans egy ponttal nyert. A vendégek elszenvedték a szezon második vereségét, de ez nem veszélyezteti a titánok rájátszásbeli helyét.A 15. forduló eredményei:
Chicago Bears-New Orleans Saints 27-24 OT, Atlanta Falcons-Tampa Bay Buccaneers 13-10 OT, Cincinnati Bengals-Washington Redskins 20-13, Houston Texans-Tennessee Titans 13-12, Jacksonville Jaguars-Green Bay Packers 20-16, Miami Dolphins-San Francisco 49ers 14-9, St. Louis Rams-Seattle Seahawks 20-23, New York Jets-Buffalo Bills 31-27, Kansas City Chiefs-San Diego Chargers 21-22, Indianapolis Colts-Detroit Lions 31-21, Arizona Cardinals-Minnesota Vikings 14-35, Baltimore Ravens-Pittsburgh Steelers 9-13, Carolina Panthers-Denver Broncos 30-10, Oakland Raiders-New England Patriots 26-49, Dallas Cowboys-New York Giants 20-8, Philadelphia Eagles-Cleveland Browns 30-10.               

 Címkék:     
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas